Toon onbeantwoorde berichten | Toon actieve onderwerpen Het is nu ma sep 25, 2017 10:09 am




Antwoord op onderwerp  [ 3 berichten ] 
 Aprilia RS4 wilt niet meer starten (geen spanning) 
Auteur Bericht
DamianRS4
ApriliaForum Member

Geregistreerd: zo jun 18, 2017 9:59 pm
Berichten: 1
Antwoord met een citaat
Bericht Aprilia RS4 wilt niet meer starten (geen spanning)
Ik weet niet waarom, maar ineens is de spanning over bepaalde dingen weg. Er staat nog wel spanning op het dashboard, de knipperlichten doen het en het achterlicht ook. De eleksrische start doet het niet meer( dus wilt niet meer starten, ook niet met aanduwen) en de toeter ook niet. Als ik elektrisch start komt er een zoemend geluid uit mn startrelais, dus heb deze vervangen voor een nieuwe maar werkt niet, zekeringen ook vervangen helemaal top maar doet nog steeds niks. Weet iemand wat het probleem is? Ik heb alles doorgemeten en de accu geeft meer dan 12 volt. De ene kant van de startrelais ook, maar de draad die naar de startmotor gaat staat geen stroom meer op. Heb deze geprobeerd door te verbinden maar werkt niet. Ik heb donderdag mn WOK keuring dus moet het dan echt gefixt hebben.. Iemand enig idee?


Bijlagen:
IMG_1499.JPG
IMG_1499.JPG [ 53.62 KiB | 340 keer bekeken ]
zo jun 18, 2017 10:11 pm
Profiel
dijkie
ApriliaForum Member
Avatar gebruiker

Geregistreerd: vr jan 15, 2016 7:56 pm
Berichten: 48
Woonplaats: Zwollywood
Antwoord met een citaat
Bericht Re: Aprilia RS4 wilt niet meer starten (geen spanning)
ook zonder accu zou t moeten starten.
komt er wel spanning van je ontsteking af ?
vonkt de bougie ?

probeer te meten op spanningsregelaar tijdens aanduwen, heb je ongv 35V daar ?
welke spanningen meet je op de bobine connectoren tijdens aanduwen ?

_________________
- In No Sense, Nonsense -


ma jun 19, 2017 8:21 pm
Profiel ICQ
willems_
ApriliaForum Member
Avatar gebruiker

Geregistreerd: wo aug 22, 2012 11:50 pm
Berichten: 91
Afbeeldingen: 0
Woonplaats: Belgie, Vlaams-Brabant
Antwoord met een citaat
Bericht Re: Aprilia RS4 wilt niet meer starten (geen spanning)
Beste,

Klinkt misschien gek maar klinkt als een slechte massa

Meet eens van de + draad startmotor op solenoide en directe + op startmotor
naar massa batterij.

en voor en na het startrelais naar massa.

Inderdaad kijk ook eens naar de bougie of deze vonkt, kan ook zijn dat de Cdi geen voeding meer geeft aan de bougie / bobijn (zelf eens voor gehad op rs125)

Bij mij had de cdi slechte of geen massa meer.

Mvg

_________________
RSV Mille R ;)


ma jun 19, 2017 11:36 pm
Profiel
Geef de vorige berichten weer:  Sorteer op  
Antwoord op onderwerp   [ 3 berichten ] 

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast


Je mag geen nieuwe onderwerpen in dit forum plaatsen
Je mag niet antwoorden op een onderwerp in dit forum
Je mag je berichten in dit forum niet wijzigen
Je mag je berichten niet uit dit forum verwijderen
Je mag geen bijlagen toevoegen in dit forum

Zoek naar:
Ga naar:  
cron